Categorii

Politica de retur

     Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

    In aceasta situatie, Clientul se obliga sa notifice SC UPORDOWN OUTDOOR SRL, privind intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail / fax / etc).
   
    Clientul se obliga ca inainte de expedierea returului sa trimita in comunicarea scrisa urmatoarele informatii:

  • Datele de identificare: nume, prenume, adresa de livrarea si numar de telefon;
  • Numarul comenzii;
  • Produsele care se vor returna;
  • Motivul returului
  • Modalitatea de stornare (fie se pot inlocui produsele returnate cu alte produse de o valoarea cel putin egala, fie se pot restitui banii in contul clientului prin virament bancar)

     Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar SC UPORDOWN OUTDOOR SRL poate refuza coletul.

      In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu SC UPORDOWN OUTDOOR SRL). 

       Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 SC UPORDOWN OUTDOOR SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, ciorapi si produse consumabile. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

        Costul returului cade, conform legii, in sarcina Clientului. Pentru retururile efectuate in cursul celor 14 zile lucratoare, clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 30 de zile calendaristice de la receptionarea coletului in depozitul SC UPORDOWN OUTDOOR SRL.

        Pentru o mai rapida solutionare a cererilor clientilor, SC UPORDOWN OUTDOOR SRL accepta retururi exclusiv prin curier. Retururile se fac numai la adresa indicata de catre SC UPORDOWN OUTDOOR SRL, aceasta putind fi diferita de adresa noastra.