Primusuri, Arzãtoare şi Aprinzãtoare

Produse vizualizate

Amnar Set Combo • Light My Fire Vizualizeaza mai mare

Valabil numai online

Amnar Set Combo • Light My Fire

Produs nou

Setul de amnar este compus din Amnar Scout si Thinder Dust - material lemnos (27 g), cu un continut de rasina peste 80%.

Mai multe detalii

Specificatii tehnice

Greutate27 g
MaterialAliaj Magneziu

Informatii detaliate

Setul de amnar este compus din Amnar Scout   si  Thinder Dust - material lemnos (27 g), cu un continut de rasina peste 80%. Se aprinde foarte usor si arde cu flacara fierbinte. Se livreaza in  cutie ermetica.   Amnar folosit de armata Suedeza. Un instrument foarte simplu, functional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util orciarui drumet. Amnarul din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara problema si in cele mai extreme conditii (umezeala sau la temperaturi foarte joase).   Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 C), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale dar totodata si pentru agrement.   Produce scantei de 2980°C. Se poate folosi de 3000 ori. Rezistent la apa si ulei. Metal dur care nu se sparge usor. Siguranta mare, nu se autoaprinde. Se poate folosi pentru semnalizare (scanteia generata are o luminozitate mare, ce se vede de la mare distanta) Tolereaza fluctuatiile de temperatura. Aliaj de 6 metale incl. magneziu. Light My Fire este folosit de drumeti, vanatori, pescari, sau in activitati profesionale.  Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor ! In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semnale pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animale salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale : chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede.      

Recenzii

Scrie o recenzie

Amnar Set Combo • Light My Fire

Amnar Set Combo • Light My Fire

Setul de amnar este compus din Amnar Scout si Thinder Dust - material lemnos (27 g), cu un continut de rasina peste 80%.

30 alte produse în aceeași categorie: