Primusuri, Arzãtoare şi Aprinzãtoare

Produse vizualizate

Amnar Army Oak • Light My Fire Vizualizeaza mai mare

Valabil numai online

Amnar Army Oak • Light My Fire

Ma-Li-2461

Produs nou

Amnarul cu maner stejar, din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara cea mai mica problema in conditii extreme (umezeala sau la temperaturi foarte joase).

Mai multe detalii

Specificatii tehnice

Greutate59 g
MaterialAliaj Magneziu

Informatii detaliate

Amnarul  cu maner  stejar, din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara cea mai mica problema in conditii extreme (umezeala sau la temperaturi foarte joase). Un instrument func?ional pentru a aprinde arzatorul sau focul in orice conditii de vreme. Rezistent la apa, functioneaza in ploaie si zapada. Este un accesoriu util orcarui drumet. Poate fi utilizat de 12000 ori. Sa nu lipseasca niciodata din trusa de prim ajutor: In caz de urgenta un foc va poate salva viata. Cu ajutorul focului sau fumului puteti transmite semne pentru echipajele de salvare. Focul va ofera protectie (de animalele salbatice), caldura, posibilitate de uscare a echipamentului, puteti gati, sau este cel mai simplu si sigur mod de a transforma apa nepotabila in apa potabila. Metodele traditionale : chibriturile si bricheta nu va sunt de folos in caz de vant puternic, la temperaturi joase, sau conditii umede.   Amnarul Light My Fire este un instrument foarte simplu pentru aprinderea focului, conceput sa functioneze in orice conditii meteo. Un grup de entuziasti au dezvoltat acest instrument simplu. Rezultatul cercetarilor a fost un aliaj special de metale care daca este lovit, zgariat de un obiect ascutit produce o scanteie foarte fierbinte (aprox 3000 °C ), care este suficient pentru a aprinde un foc in cele mai extreme conditii. Acest amnar este folosit in scopuri profesionale (si de armata Suedeza )  dar totodata si pentru agrement. Produce scantei de 3000 °C Se poate folosi de 12000 ori.  Rezistent la apa si ulei. Metal dur care nu se sparge usor. Siguranta mare, nu se autoaprinde. Se poate folosi pentru semnalizare (scanteia generata are o luminozitate mare, ce se vede de la mare distanta) Tolereaza fluctuatiile de temperatura. Aliaj de 6 metale incl. magneziu. Light My Fire este folosit de drumeti, vanatori, pescari, sau in activitati profesionale.

Recenzii

Scrie o recenzie

Amnar Army Oak • Light My Fire

Amnar Army Oak • Light My Fire

Amnarul cu maner stejar, din aliaj magneziu Magfire, a fost dezvoltat pentru a functiona fara cea mai mica problema in conditii extreme (umezeala sau la temperaturi foarte joase).

30 alte produse în aceeași categorie: