Rucsaci

Produse vizualizate

Rucsac tip vesta Fang 5 • Montane Vizualizeaza mai mare

Valabil numai online

Rucsac tip vesta Fang 5 • Montane

Produs nou

Acest rucsac s-a nascut din dorinta de a crea un rucsac foarte usor pentru trail running, este inegalabil in ceea ce priveste constructia si performanta.

Mai multe detalii

Specificatii tehnice

DestinatieAlergat
Greutate247 g
MaterialRAPTOR Hydroseal/Contact Flyte Mesh
Compatibil Sistem de HidratareDa
Husa PloaieNu
FermoarYKK Aqua Guard Montane.

Informatii detaliate

Acest rucsac s-a nascut din dorinta de a crea un rucsac foarte usor pentru trail running, este inegalabil in ceea ce priveste constructia si performanta. Compartimentul principal este compus din buzunar pentru hidrobag si un buzunar impermeabil cu fermoar rezistent la apa. Este fabricat din Raptor Hydroseal, un material rezistent la apa, cusaturile sunt lipite pentru a proteja echipamentul. Sistemul de spate Montane Freelight, ca o vesta, se muleaza perfect pe corp, este ultra usor, potrivit pentru training sau maraton montan. Recomandat pentru Fast Alpine, ture montane, maraton montan, trail running. Confectionat din material ultra usor RAPTOR Hydroseal rezistent la apa, cu pelicula de poliuretan pe dos si siliconat pe fata. Sistemul de spate Montane Freelight Chassiseste realizat din Contact Flyte Mesh cu uscare rapida, respirabilitate ridicata si tratament antibacterian. Cusaturi lipite in compartimentul principal, cusaturi consolidate pe sistemul de spate. Fermoare invesate cu cheite specifice firmei Montane. Sistemul de spate Montane Freelight este croit ergonomic, imbratiseaza corpul, oferind confort pe durata miscarii pe distante mari sau la alergare. Cu ajutorul centurii elastice, prevazuta cu banda velcro, se fixeaza in functie de necesitate. Datorita elasticitatii materialului, nu restrictioneaza miscarea libera. Sistem reglabil de inchidere pe bust. Doua flacoane personalizate cu sistem special de prindere pentru acces rapid la hidratare. Flacoane cu forma speciala, (plat pe spate) pentru a se potrivi pe bretea. Buzunar elasticcu fermoarpe partea dreapta. Buzunare elastice pe ambele parti. Bucla pentru echipament pe breteaua stanga. Bucle pentru atasare bete de trekking. Fluier de urgenta. Snur elastic frontal. Elemente reflectorizante. Maner usor. Catarame NIfco Raptor Hydroseal 60 g/m2100%Polyester 40 denier rip-stop Extrem de usor, rezistent la sfasiere. Peliculizat cu poliuretan pe dos si siliconat pe fata Rezistenta la apa 5000 mm/H2O CONTACT Flyte Mesh Plasa 100% Polyester Respirabilitate excelenta Tratament antibacterian

Recenzii

Scrie o recenzie

Rucsac tip vesta Fang 5 • Montane

Rucsac tip vesta Fang 5 • Montane

Acest rucsac s-a nascut din dorinta de a crea un rucsac foarte usor pentru trail running, este inegalabil in ceea ce priveste constructia si performanta.

30 alte produse în aceeași categorie: