Saci de Dormit

Produse vizualizate

Sac de Dormit Blizzard (Extrem -17°C) • Pinguin Vizualizeaza mai mare

Valabil numai online

Sac de Dormit Blizzard (Extrem -17°C) • Pinguin

Produs nou

Sac de dormit comod, tip plapuma cu gluga, cu umplutura Thermicfibre 4 canale, de 2-3 sezoane (primavara, vara, toamna).

Mai multe detalii

Specificatii tehnice

Dimensiuni190 x 85 cm
Greutate1800 g
Material ExteriorPolyester ripstop DWR
Izolatie termicaThermicfibre 4 300 (2x150) g-m2
Zona Termica (max / confort / extrem)+4 / -1 / -17°C
FormaPlapuma

Informatii detaliate

Sac de dormit comod, tip plapuma cu gluga, cu umplutura Thermicfibre 4 canale, de 2-3 sezoane (primavara, vara, toamna). Recomandat pentru camping sau ture montane.

 

  • Fermoar dublu sens: pe partea de jos este cusut un fermoar separat, care ofera posibilitatea de a deschide sacul de dormit  si in partea de jos, pentru reglarea &nbsptemperaturii &nbspinterioare, fermoarul lateral se poate cupla.  Este prevazut cu protectie pentru izolare termica mai buna si doua benzi pe ambele parti, pentru evitarea posibilitatii de agatare.
  • Guler ajustabil :(izolare termica mai buna), imparte sacul in doua sectiuni, una pentru cap, unde circulatia aerului este necesar, &nbspsi &nbspsectiunea &nbspcorpului, care de regula este inchisa.
  • Agatatoare: &nbspplasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru  a se putea aerisi si atarna pentru depozitare.
  • Inchidere velcro: cusut la capatul fermoarului, pentru evitarea deschiderii spontane.
  • Sac de compresie: prevazut cu chingi si catarame, cu care se poate reduce volumul sacului de dormit cu aprox. 40 %.

 

Thermicfibre 4 – succesorul Hollowfibrelor cu 4 canale, sunt fibre spiralate din poliester cu 4 canale in interior. Aerul in interiorul acestor canale ofera  proprietati izolatoare excelente, chiar si cand  nivelul de umiditate din aer este foarte ridicata. Nu au capacitate de absorbtie, se usuca foarte repede si nu provoaca reactii alergice.  Datorita proprietatilor elastice, aceste fibre se remarca prin faptul ca, dupa desfacerea sacului de dormit,  isi redobandesc volumul initial,  umpland spatiul dintre camerele de aer ale sacului de dormit. Un strat foarte subtire de silicon aplicat pe aceste fibre ajuta la fixarea perfecta a acestora si reduce posbilitatea de frecare intre ele. Sunt foarte usor de intretinut, pot fi spalate si uscate normal.

 

 

 

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sac de Dormit Blizzard (Extrem -17°C) • Pinguin

Sac de Dormit Blizzard (Extrem -17°C) • Pinguin

Sac de dormit comod, tip plapuma cu gluga, cu umplutura Thermicfibre 4 canale, de 2-3 sezoane (primavara, vara, toamna).

30 alte produse în aceeași categorie: